Τα Μονοπάτια Κυθήρων ‘Kythera Trails’ συμμετέχουν στην 4η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών που διοργανώνεται από το Δήμο Ξάνθης.

Η εισήγηση θα γίνει στις  13 Νοεμβρίου 2021, κατά τη διάρκεια των εργασιών στο Συνεδριακό Κέντρο Κομνηνών Ξάνθης, που θα παρουσιαστούν πιστοποιημένα, υπό – πιστοποίηση και σηματοδοτημένα μονοπάτια.

Στόχος της 4ης Πανελλήνιας Συνάντησης Μονοπατιών στην Ξάνθη, αποτελεί η ανάδειξη της σημασίας των θεματικών και βιωματικών διαδρομών στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη των αποκεντρωμένων περιοχών της χώρας, η ενημέρωση και δικτύωση του κοινού, των επαγγελματιών και των φορέων διαχείρισης μονοπατιών από όλη την Ελλάδα καθώς και η οργάνωση, σε πανελλήνιο επίπεδο, των φορέων που δραστηριοποιούνται ενεργά με την πεζοπορία και τα μονοπάτια σε ένα ενιαίο όργανο εκπροσώπησης τους.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 11 πμ διαδικτυακά στον εξής σύνδεσμο https://www.youtube.com/channel/UCOaGJFSyCHSUDyVscHHX8Rg από το Ρήγα Ζαφειρίου, διευθυντή προγραμμάτων του Κυθηραϊκού Ιδρύματος Πολιτισμού & Ανάπτυξης (ΚΙΠΑ) και συμβούλου του Μεσογειακού Ινστιτούτου για τη Φύση και τον Άνθρωπο (MedINA).