Το Κυθηραϊκό Ίδρυμα Πολιτισμού & Ανάπτυξης (ΚΙΠΑ) συμμετείχε στην 36η Γεωργοκτηνοτροφική Έκθεση Φρατσίων, η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το περασμένο Σάββατο 20 Αυγούστου.

Στο περίπτερο πληροφόρησης του ΚΙΠΑ, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα κυριότερα προγράμματα και δράσεις του ιδρύματος, όπως το Terra Kytheria για τη βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη και την πιστοποίηση Terra Vita που λαμβάνει χώρα αυτήν την περίοδο στους ελαιώνες του νησιού. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν  βιβλία για τα φαράγγια των Κυθήρων καθώς και  φυλλάδια και χάρτες Kythera Trails για το δίκτυο μονοπατιών και την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη. Πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού μας μοιράζονται το ίδιο όραμα για το μέλλον των Κυθήρων και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δράση του ιδρύματος.

Το ΚΙΠΑ ευχαριστεί θερμά τον Εξωραϊστικό-Εκπολιτιστικό Σύλλογο Φρατσιωτών «Τα Φράτσια» και την κ. Αγγελική Κασιμάτη για την πρόσκληση και την εξαιρετική διοργάνωση.

Ευχαριστούμε επίσης τον Adelin FM, την κ. Σταματίνα Ταμβάκη και την κ. Ειρήνη Βενέρη Τραβασάρου για τη φωτογραφική κάλυψη.