ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΤΟΥ ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΥΔΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυθηραϊκού Ιδρύματος Πολιτισμού και Ανάπτυξης, μετά την αναγγελία για τον αδόκητο θάνατο του αξέχαστου συμπατριώτη μας Γεωργίου Καρύδη, αποφάσισε ομοφώνως τα ακόλουθα:

1. Να εκφράσει προς την Οικογένειά του και προς όλους τους Κυθηρίους τη βαθύτατη λύπη του Προέδρου και όλων των μελών του για την απώλεια του αείμνηστου Κυθηρίου Γεωργίου Καρύδη, ο οποίος διέθεσε με αμέριστο πάθος και αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, επί πολλές δεκαετίες, τη δράση του, τόσο ως Πρόεδρος του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών, όσο και ως απλός, αλλά φανατικός Τσιριγώτης, και, προ παντός, ως Άνθρωπος, για το καλό των συμπατριωτών μας.
  2. Να καταθέσει συμβολική χρηματική δωρεά εις μνήμην του αείμνηστου συμπατριώτη μας στον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Αθηνών.
  3. Το παρόν Ψήφισμα να δημοσιευθεί εις τα, πρόσφορα για την ενημέρωση των Κυθηρίων και των Επτανησίων, έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης και να επιδοθεί με εκπρόσωπο του Ιδρύματος εις την Οικογένειά του.

Κύθηρα, 22/9/2020

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ